„Ако кърджалийката Николина Ангелкова се окаже успешен министър на транспорта, догодина Бойко Борисов ще я изправи срещу Хасан Азис в битката за кмет на Кърджали. Няма случайности, всичко е тактика, наблюдава се", разкри пред 24rodopi.com близък на лидера на ГЕРБ общински съветник от столицата.
Ангелкова е родена на 30 ноември 1979 година в Крумовград, но е отрасла в Кърджали.
Името й нашумя през 2011 година, когато тогавашният строителен министър Росен Плевнелиев я назначи в управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура".
През 2011 г. е член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура", а до 2013 г. е заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството с ресор европейски въпроси, връзки с международните институции, европейско териториално сътрудничество и стратегическо планиране на регионалното развитие.
Междувременно служебният министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова (Николова) поде ударни кадрови промени в три ключови ведомства под шапката на нейното министерство.
Дъщерята на кърджалийския бизнесмен Панайот Панайотов (фирма „Графит Комерс" – б. р.) е назначила за изпълнителен директор на ИА "Проучване и поддържане на река Дунав" Здравко Цонев. За нов член на Управителния съвет на ДП "Пристанищна инфраструктура" пък е назначена Десислава Димитрова, на мястото на Светослав Мичев. Доц. д-р Георги Димитров е назначен за нов член на Управителния съвет на ДП "Ръководство на въздушното движение". Той заема мястото на Антон Джаджев.
По-рано тази седмица бе извършена и друга смяна. Николай Тишев, който е областен лидер на БСП-Бургас, бе освободен от длъжност като шеф на пристанището в морския град, а кадърът на ГЕРБ Диян Димов бе върнат на поста, съобщава агенция Пик.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/8/14 22:04

    Дай Боже...а ще се съгласи ли да падне от ниво министър на ниво кмет?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/8/14 22:36

    Къв е този Травестит беееее

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/8/14 22:38

    toya grad po dobir kmet nyama da doide,kmeta si gleda rabotata eivallah Hasan abi biraz da yollara ozen goster lutven saygilar

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/8/14 22:51

    samo Hasan Aziss,nay velikiya za vsichki vremena,koyto nego haresva dasi vrazva esheka otdelno razbirashli

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/8/14 23:03

    iskat da vkarat masha v grda ni nyama da pozvolim kmeta si ni e dobar neshtem drug

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/8/14 23:23

    iskam da pitam turcite zatova che moje da ima kmet balgarin,zatova li ne iskate da glasuvate za neq,zashtoto ne e ot dps i ne e turchin li, shte mi kajete li

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/8/14 07:44

      Да, точно за това няма да гласувам за нея.Още някакви въпроси имаш ли. Сега олекна ли ти, като разбра причината, защо няма да гласуваме за нея. Има ли още някой, който да не е разбрал.Четете, бе.

      Изтриване
  7. Анонимен27/8/14 23:40

    ima da vzima taya patka

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/8/14 23:42

    Какъв Бойко,кви 5 лева ??? Уж служебен кабинет,уж експерти ??? Айнцу,цвайнцу,дрън-дрън,че пак дрън. Нашенска му работа , нема оправия !

    ОтговорИзтриване
  9. Аптикадир28/8/14 00:57

    Реджеб от с.Лисиците с по големи шансове от тази за кмет на гр.Кърджали !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/8/14 02:05

    Boyko ti si bolen artik. Tazi da ne e pitbul, kato gledam .....

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/8/14 06:48

    boükoBorisov e spe4elil zlaten medal za prostotii i negramotnost!!!4estito bate Borisov!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/8/14 07:26

    Спрете се бе хора, ден с ден не си приличат. Дотогава много вода ще изтече. Едно е да казваш, друго е да стане. ДПС и БСП не се нервете предварително...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен28/8/14 09:09

    Тя не беше ли възпитаник на ДПС

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен28/8/14 09:22

    Няма да гласуваме за ГеРб КАЛИНКА..за да стане успешен министър на транспорта КАЛИНКАТА трябва да изпълни определени задачи,цели в полза на ГеРб фирмите на Буда,и на частичния президент на нацията..КАЛИНКАТА е временна министърка и какво ще разберат за 2 месеца тия мутри от ГеРб

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен28/8/14 09:55

    ХАЙДЕ СЕГА ТЯ БЕШЕ СЕКРЕТАРКА НА РЕМЗИ ОСМАН ,БАЩА И Е ОТ ОБРЪЧИТЕ НА ДПС ГОЛЯМА ГАЛИМАЦИЯ

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен28/8/14 10:38

    Като гледам жената и чета за професионалния и опит, мисля че става и за министър и за кмет.Дано да се съгласи да участва в кметските избори, а на Хасан вече му е нужна почивка или нещо друго, като кмет след втория мандат е изчерпан.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен28/8/14 10:45

    А бе хора радвайте се имаме си хубави МОМИ които стават за любовници

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен28/8/14 10:58

    що не пуснете цвета на изборите за кмет, а гербери, то и без друго като не влезе сега в парламента ще трябва работа да и се търси...

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен28/8/14 12:51

    До!: анонимен 10:58ІІІ
    Не ме интересуват партии, но не пишете голословни фрази. ЦВЕТА ще влезе в парламента, като депутат на 100%. ББ ще е първи. Тя е дясната ръка на него. Няма как да не влезе - помаци,турци,цигани,християни ще гласуват за Цвета.Запомни ме??? Ще изпиша "PATITSA". На 5 октомври 2014 г. ще пиеш една студена вода от мен!!!!!!!
    Политиката не ме интересува. Сядам от време на време да прочета вестниците. Който и да дойде на власт в БГ ми е все едно..Без мнение. Всички си оправят техните хора. Никой не мисли за другите. Техните деца едва ли са по-умни от нашите, но така е било при соца, така е и сега. След 3-4 г. като дойдат на власт умните завършили в Германия, Франция, Англия, Австрия, тогава може би ние ще сме на преден план, ще сме на 35 г., но ни е наредено отгоре така да става, да чакаме, докато такива като някои стари нафталини са на власт...нервя се. точка...чакат, чакат, младите от чужбина с много езици, умни, кадърни, кво са на някои депутати децата им, не искам да обиждам, а и нямам право на това, не харесват другите без връзки, а как ще ги харесат, като с пъти са по-умни и интелигентни от депутатските (някои) деца. ББ и това трябва да гледа, но карай да върви. Те нали са добре. Една българска поговорка: "ПЛАНИНА С ПЛАНИНА НЕ СЕ СРЕЩАТ, НО ЧОВЕК С ЧОВЕК СЕ СРЕЩА", не е заплашително, а е поучително. Както преди време депутатите са забравени от хората и тяхното време ще дойде, когато никой няма да се сети за тези, които в момента са на власт. Анадънму

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен28/8/14 12:53

    Относно Ангелина съм за нея! Млад, умен, кадърен, знаеща 5 езика и т.н.... и т.н....

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен28/8/14 13:32

    Лъсна нова герберска „калинка“ сред редиците на управляващите. Протеже с два грама мозък и купени дипломи, разхожда си краката всеки ден и взима едни цифри ..... и важни решения (в полза на мутрите) ..... Позната картинка.... Жалко е.......

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен28/8/14 15:02

    Za taia skrita depesarka niama da glasuvam

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен28/8/14 17:34

    ПУСНЕТЕ Я НА КОНКУРС ЗА МИСИС СВЯТ.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен29/8/14 12:50

    Николинка е Калинка, Не е Калинка, а е Николинка. Успех Николинка! На младите трябва да им се дава път. Грешката е на драскачите, а не на тези, които са имали доверие на теб и са те избрали за Министър...Бъдете живи и здрави, Ная малката и тя да е жива и здрава, и много, много да ви радва...Щастливо детство нека има малкото бонбонче...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.