Кърджалийци: Полицията да вземе мерки, иначе ще се разправяме ние!
 
Садистът с мераци за спецченге е убивал и кучета освен котки. 24-годишният Киро А. се хвалил пред приятели как полял с бензин шест малки кучета и ги запалил живи. Той дори заснел с мобилен телефон деянието си, разказаха за 24rodopi очевидци на зверски клип.
Както вече 24rodopi.com писа, студентът по „Национална сигурност" в Смолян върлува по тъмни доби от около месец по улиците в Кърджали, за да убива бездомни котки. Охранителни камери в района на пазара са заснели Киро да улавя с примка четириного и с всичка сила да го удря в земята докато го умъртви. Друг запис пък показва как студентът извива вратовете на малки котета.
„Въпросният мъж уби домашния котарак на мой комшия, като му затворил главата с менгеме. Горкото животно се е мъчило доста. Дебнехме го доста време, но така и не го докопахме. Понеже полицията не е взела отношение, хората ще вземат най-вероятно. Сигурно има и други подобни случаи, които само той знае. Убиецът на животно утре ще убие и човек. А животните на никого нищо не са направили", разказаха за 24rodopi кърджалийци, след скандалната публикация за среднощните акции на садиста. По думите им, Киро А. от доста време се хвалил, че ще стане полицай. Последно мъжът работил като шофьор на камион.
Чужди и родни организации за защита на животните също се обърнаха за съдействие към 24rodopi.com, за да предоставят повече данни в Главна прокуратура за случващото се в Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

78 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/14 19:43

    Редакцията, молим ви да ни информирате какво и дали са предприели някакви мерки от компетентните органи! Този ненормалник трябва да си получи заслуженото!!! Или да го лекуват принудително в лудницата, или да го съдят!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/8/14 19:54

    Besilo i za tozi pomak skapan

    ОтговорИзтриване
  3. АНГЕЛИНКА СТЕФАНОВА1/8/14 19:56

    Редакцията на вестника трябва спешно да уведоми Филиала в Смолян да изключат незабавно този обесник,а също и Прокуратурата в Кърджали и не на последно място Държавна Психиатрична Болница-Кърджали! Този тип е психопат,той е опасен за нашия град и не само за него! Моля Ви,направете всичко,което зависи от Вас,а ние-гражданите също ще помогнем с каквото трябва! Сигурно сте чели **Мъртвата зона** на Стивън Кинг,този изрод ми напомня за серийния убиец Франк Дод,който се оказа помощник на шерифа,и когото главният герой Джони разкри и разобличи,непозволявайки му да се кандидатира за президент на САЩ-с цената на живота си! ХОРА,БДЕТЕ-ако този плужек остане на свобода,утре жертвите ще бъдем ние...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/14 20:37

    Е сега вече ако някой го защитава такъв, е ненормален! ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА ГО ЛИНЧУВАМЕ, защото закона няма да може да направи нищо за пореден път. В Събота и Неделя нека постоянно има хора около тях, и докато го намерим!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/14 21:00

    TOIA IZROD VEDNAGA V ZATVORA

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/14 21:01

    Da go linquvame publicno

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/8/14 21:02

    Policiata da go nabie edno hubavo

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/8/14 21:40

    Бог да го накаже дано!Ако не ние да го накажем,неможе така,просто нямам думи......

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/8/14 22:09

    до 19,54 Пиши на Кирилица бе цървул

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/8/14 22:12

    Тия работи за киро малко намирисват на измислици

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/8/14 22:19

    Abe kakvo go tarpim da go iztrepem

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/8/14 22:20

    KATO QETA ZA DEANIJATA NA TOIA SADIST MI SE POVDIGA

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/8/14 22:20

    Da go progonim ot grada

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/8/14 22:35

    кой той помак бе ?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/8/14 22:35

    след изборите ще разбере че е учил на празно той помак бе

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен1/8/14 22:42

    сигурно, за жалост, ще му се размине, както се разминало на онзи педофил от просторите, затова - явно ше трябва да се направи друго.....за да не може да нарани след време хора

    ОтговорИзтриване
  17. НИКОЛАЙ НИКОЛОВ1/8/14 22:45

    покажете го на снимка тоя ,че ако го видя да го превъзпитам

    ОтговорИзтриване
  18. НИКОЛАЙ НИКОЛОВ1/8/14 22:46

    кажете и къде живее ,че да знаят всички

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен1/8/14 23:52

    Този, рано или късно, ще си получи заслуженото! Има сили в природата, които, без каквото и да е съмнение, ще докарат съответстващото за деянията възмездие! Аз в това не се съмнявам, но разбира се това не означава, че трябва да си пасуваме, дори напротив, нека да си отваряме очите на четири и да бдим тези неща повече да не се случват, а този садист да бъде заловен, и да си получи заслуженото според писаните закони, а впоследствие и според неписаните!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен2/8/14 01:13

    ne qvno ne e luja a po4vat da ilizat istiite za kiro sadistaa a dali shte mu se razmine zavisi samo i edinistveno ot nas,Razberete hora segaa to4no sega e momenta da sprem tova mom4ee kak moje ti da ubivash neviini jivotinkiii kakvo sa ti vinovni te 4e si lud? predstavqte li si kolko trqbva da ste izvrateni za da gledate kak nqkoe ku4e gori jivo pred vas? molqvi da se ubedinim i da sprem tozii izrod predi da stane kusno az li4no pusnah jalba v prokuraturata

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен2/8/14 01:36

    Подавайте жалби към Районна прокуратура - Кърджали на адрес: rp_kar@kj.prb.bg с текст:
    Уважаеми г-жо/г-н прокурор,
    Във връзка със статия публикувана във в-к „24х7 Родопи”, както и на сайта на вестника (http://rodopi24.blogspot.it/2014/07/blog-post_86.html) със заглавие „Садист избива всяка вечер улични котки в Кърджали” и подзаглавие „24-годишното бъдещо спец ченге ги лови с примка, чупи им вратовете”, моля да бъде извършена проверка по данни за престъпление по чл. 325Б от НК.
    В коментарите под статията в сайта на вестника анонимни читатели публикуват и данни за извършителя: Кирил Арнаудов, живущ на първия етаж на жилищен блок „Стефан Караджа”
    Към статията от сайта има и публикуван линк видеоклип от охранителна камера, документиращ деянието. Същият може да бъде видян на адрес: https://www.youtube.com/watch?v=0PBVkXauvyY
    Разчитам на бързата Ви намеса.
    Това е единственото което можем да направим вместо само да си пишем

    ОтговорИзтриване
  22. Antigerb2/8/14 06:31

    Do Gore napisanoto.
    Bre bre breee za 5 kotki i 3 pesa kakvoli ne ste pisali.
    ABE neshastnisi, DPS vi ograbva totalno Vie Malchite.
    GERB se oblaji vie si traete.
    EVN vi ograbva vie si traete.
    Taka ste se Nadupili che veche vi e sladko da vi ebat.
    Napravo vi sajeliavam, jalki robi na sistemata.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен2/8/14 08:26

    Това са българите:ДИВАЦИ и ВАРВАРИ това са го казали германците на Георги Димитров когато българин е подпалил Райстага,Какво друго да кажем пред деянието на българите като на тоя Киро и то кандидат за човек който ще защитава Националната сигурност.Нека някой българин отрече че не съм прав но както казват мъдрите :Когато фактите говорят и боговете мълчат.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен2/8/14 08:56

    Луди ли сте? Настроихте цял град срещу това момче. Пуснете го на полицията и те да го накажат ак ое виновен. Как спите Родопи като заради вас може да му се случи нещо на това момче?Ако съм на негово място бих ви съдил за насаждане на омраза. Замислете се какво може да се случи.....

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен2/8/14 09:07

    Абе анонимен бо0клуко 08:56 какво се опитваш такива садисти да защитаваш,дано господ ти прати такива садисти като Киро за да ти отреже мръсното гърло,заради такава измет като тебе в тая държава няма да има ред,дано да те заколят като тия кучета и котки и ти после иди да си съдиш палача си.

    ОтговорИзтриване
  26. МИРО2/8/14 09:40

    Тази статия е пусната за да се види че има и по - жестоки хора от Киро
    Виждаме че тук има много по жестоки хора от Киро ,

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен2/8/14 10:13

    tozi pomak e yarim dinliq be

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен2/8/14 10:33

    Хората не са по -жестоки от КИРО , а са по-ПРОСТИ!!! Как може да го защитавате, та той изобщо не е наред. Трябва да се лекува! Никой не може да убива живо същество за удоволствие

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен2/8/14 11:38

    То ще стане май така както чалга певиците, пускат си клипчета със свирки и стават по известни, и по заможни
    Така че Киро може да бъде националин герой

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен2/8/14 11:39

    Хайде бе полицияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя??????Къде блеете,а???????Още ли не сте го намерили??????Ако си бяхте вършили работата добре ,до сега щеше да е намерен!!!!

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен2/8/14 12:34

    Kak moje da go zashtitavate hora vie normalno li ste zna4i i vie ste sposobni da napravite takova ne6to takaa ? normlano da go huliim tiq ne6ta koito prai toii skoto vreme moje da zastrashat i nas trqbva da go sprem nikoi nqma da otide da go napie zashtoto zakona ne pozvolqva no trqbva da se organizirame i da puskame jalbi zaedno za da go spreed za doboro za mom4eto zas6toto toi qvno ne e dobree ne mislite li da go spredm dokato e vreme nikoi ne e kazal 4e 6te goo bie

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен2/8/14 12:36

    OProvergavaite go davaite prost bulgarski narod kiro e nashiq geroii ytre drygiq den kato napravi sa6toto na nqkoe malko detee za da si zadovoli izvratenite nagodini na vlast togava dali shte go opravergavateee kolko ste jalki tiq koito go zashtitavate tova ako beshe stanalo v dryga darjava vsi4ki hora 6tqha da se vdignat i kiro ve4e 6te6e da e v zatvoraa ama ne daite da mu napravim pametnik iskate li na nashiq geroi ubiecccc ?? evalaaaa

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен2/8/14 12:42

    kato go zashtitavate davaite primer na vashite eca s nego pokajete im statiqta i im obesnete kak porobnoo da ubivat kotkiiiiii i da palqt ku4etaa davaiteeee tova e super nali jalnoto mom4ence kak moje horatat da izpitvat gnqv kam nego ta toi e dushi4kaa ??? tolkova stee izvratenniiii dali nqkoi den 6te go zashtitavate kato napravi sashtoto s nqkoe dete ? ili togava shte se setite aa tova beshe kiro sadistaaaa koito ubivashe kotki koito nie zashtitavahmeee

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен2/8/14 13:23

    А сигурни ли сме.че това е Киро

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен2/8/14 13:25

    ако е виновен да си понесе наказанието

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен2/8/14 14:07

    Този Киро е много жесток ,аз съм го виждал да яде риба,пък и преди известно време си купи и пиле на грил ,сигорно и него го е изял

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен2/8/14 15:52

    14:07 дано такъв ти се изпречи на пътя и да ти причини това което и причинил на животинките да те видим тогава що за хумор ще проявиш

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен2/8/14 15:54

    08:56 ти май си близък на киро а, че така го защитаваш, казвай къде е тоя извратеняк, да не би пък да си самия киро а

    ОтговорИзтриване
  39. СТЕФАН АНГЕЛОВ2/8/14 16:03

    НЯМА СТРАШНО , НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ , БАРАБАР С КУЧЕТАТА И КОТКИТЕ !

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен2/8/14 16:39

    ne6to mnogo se hvanahte s toia kiro,namirisva 4e bunite duha na horata za da prikriite ako be6e hasan ni.ne6to drugo.pak ako e vinoven,snimaite,hvanete go namiasto a vii samo digate pu6ilka.ako be6e kadir da biahte zabravili dosega.6toto ima6e edi sali deto organiziraha boeve s ku4eta toi po malko li e vinoven?

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен2/8/14 16:50

    NE MOGA DA POVIARVAM TOVA ZA MAITAP LI GO IMAS BE PROSTAK
    DA UBIVA SADISTIQNO I TI SE RADVAS UJAS

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен2/8/14 16:51

    Kakvi hora ste ta go zastitavate
    Bezobrazie sadosti
    Vie desa njamate javno

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен2/8/14 16:56

    Az si gledam dva kotaraka ot bebeta hvastat miskite I sa tolkova mili ne moga da si predstavia niakoi da mi gi otrepe I to po takav jestok nasin

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен2/8/14 16:58

    Da gospod e velik
    Toia bokluk ste si plati

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен2/8/14 17:14

    svarsheno e sas nego gospoda (EU)

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен2/8/14 17:20

    Кирчо, съчувствам ти. Сигурна съм, че е много мъчително всички момчета в квартала да ти викат ''педераст'', ''смешник'', ''крив''. Но ти не се затваряй в себе си за проблема ти, свързан със срамния факт, че не го вдигаш от момичета. Най-добре сам се предай на прокуратората, те с радост ще те изпратят на място, на което няма да е нужно да ти става. Все пак индивиди от твоя пол ще вършат твоята работа, по всички твои дупки. И ако ме смяташ за твърде цинична, брат ми и още хора са ти насъбрали мнооого цинизъм, влачейки те на въженце, точно като твоите любими котенца.

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен2/8/14 17:32

    До 2/8/14 15:52
    Кой каквото пожелава ,това му се случва
    Стига сте се занимавали с този Киро, има си органи за това
    Занимавайте се с вашите проблеми, зашо няма водоноски по улиците ,зашо В К не раздава питейна вода
    Защото водата още дълго време няма да е годна за пиене

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен2/8/14 18:44

    Само така,17:20,дерзайте и го накарайте да изпита същата кошмарна болка,като горките му жертви! НАКАЖЕТЕ ГО!!!

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен2/8/14 20:12

    vsi4ki znaqt imeto mu,kakvo go izdirvat,policaite mnogo dobre znaqt kade jivee

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен2/8/14 22:22

    Stiga ste go zastitavali

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен2/8/14 22:22

    Da go pipne policiata

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен2/8/14 22:23

    Kiro v zatvora tova zaslujava

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен2/8/14 22:23

    Koito go zastitava e sastia bokluk

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен2/8/14 22:25

    Haivanin mrasen jalbi do prokuraturata jaki

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен2/8/14 22:41

    do edin vsi4ki vi hlopat daskite

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен2/8/14 22:45

    ziganite hora ubivat i isnasilvat babi4ki za dva leva ,6to ne se dignete be bokluzi ami mi redite salzi za nekvi pomiari deto utre i vas moje da raskasat..,prosto mai vsi4ki vie kat angelinka ste za pregled.

    ОтговорИзтриване
  57. АНГЕЛИНКА СТЕФАНОВА3/8/14 00:45

    Май ти си за преглед,неграмотнико!Първо се научи да пишеш на кирилица,прочети поне една книга,изгледай някой съдържателен филм като *Червената цигулка* напр.,и едва тогава коментирай-веднага проличава колко е умствения ти багаж!

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен3/8/14 10:00

    angelin4e idi,idi ,pregledai se,lo6o nema pa si pro4eti otnovo '" 4ervenata gadulka".ako ima6 jelanie moje da mia raskaje6.

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен3/8/14 13:07

    Международен проблем стана с тази котка

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен3/8/14 13:08

    Голяма работа станало е3ииии

    ОтговорИзтриване
  61. Анонимен3/8/14 14:37

    Kvo me interesuva kotkata.edna kotka ubi minalia den edno hlape.odraskala go.
    boda shte ima li za piene i gotvene. godna li e...

    ОтговорИзтриване
  62. СТЕФАН АНГЕЛОВ3/8/14 14:58

    КИРО САМ ПИШЕ ВЪВ ФОРУМА ! НАПРИМЕР 13:07 И 13:08 !!! ПЪК ЗА НАШАТА ПОЛИЦИЯ , КАКВО ДА КАЖА ? Т-ШАК , АМА ПЪЛЕН Т-ШАК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен3/8/14 15:57

    3/8/14 10:00,има една руска поговорка,която много ти подхожда-''Ако си глупак,то е за дълго.''А като лице с медицинско образование,получено в Пловдив,а не в Молдова,ти предписвам немедлено да започнеш да приемаш билковия препарат на Д-Р Тошков Antiprocletin 1000 mg,3 пъти на ден след всяко ядосване,причинено ти от хора,доста по-умни от теб!

    ОтговорИзтриване
  64. Злата Добрева3/8/14 20:48

    Кирчо, какво са те подхванали. Явно, че си само за кмет на града ни. Ще гласуваме за теб. поне ще направиш приют на бездомните животинчета. Защо да не станеш. Арнаудовският род е за предпочитане. Каквото и да пишат за теб, че си педераст, мухльо,мека китка...На едни хора им работи горната глава, а на други дххххха. Кирчо си е Кирчо. Скромно, готино, младо момче. А от техния род(Арнаудовският) е нямало психопати.Защо не се вдигнахте, когато им отчуждиха къщата, а сега сеете какви ли не работи за него. Да, може би по-точно е наивен. Някой приятел под прикритие да го е накарал да върши...и след това да го натопи. Само и само да не може да влезе в системата...Жалко, ако е така. Скромността краси човека. Той е такъв. Няма как да прилича на комшията си. Баща му Ангел може да попитате. Скромен, възпитан...Да, нямаше висше образование. Работеше като шофьор на голям камион, категория "С" имаше. Дори Кирчо и да не почне в системата на МВР, то за него работа ще има в САЩ. Ще кара ТИР и пак ще е по-добре от дръскачите. Със здраве на тези, които го обиждат. Има Господ. Той си знае работата. Кире, а на теб мило ти желая да не се притесняваш за нищо. Каквото и да ти поднесе животът гледай всичко да не вземаш навътре. Животът е жесток, най-вече хората, приятелите ти. Приятелите са тези, които могат да ти напакостят. Не се доверявай на никого, освен на майка ти. Баща ти не е между живите. Беше страхотен. Ангел, ако беше жив щеше да е съвсем друго мило...

    ОтговорИзтриване
  65. Анонимен3/8/14 23:15

    Спецченге ли щял да става? Я ми го дайте насам този боклук да му стисна аз главата в менгеме. Мръсен помияр, защо не излезе на светло да видим дали ще има смелост така да прави? Щом по тъмно върши тези гнусотии, значи е обикновен страхливец. Дайте го насам, в София, ще съжалява, че се е родил!

    ОтговорИзтриване
  66. Анонимен3/8/14 23:25

    Кире, ела в София да те разпорим на всички възможни места.

    ОтговорИзтриване
  67. Фелинист3/8/14 23:33

    Поствам линк от тази статия на няколко приятели от София. Всички сме любители и защитници на животните. Освен това нямаме финансови проблеми и имаме мускули и сила в излишък. Спокойно, граждани на Кърджали, щом не можете да се справите с някакъв дришльо, който се крие нощем, ние ще дойдем и посред бял ден ще ви покажем какво заслужава този мизерник - на площада, пред всички, през деня! Киро, лично към теб - има огромна опасност за живота ти и съвсем скоро ще го усети цялата ти рода. Оплачи се на който си искаш и сезирай на майка си цепката. Идем, да знаеш!!!

    ОтговорИзтриване
  68. Анонимен4/8/14 08:43

    До златка добрева/::
    Ти нормална ли си бе, какво ми споменаваш Арнаудовски род и др. глупости-и нашият род е голям и велик ама тва не значи абсолютно нищо.Баща му бил починал, и моя баща почина ама не хванах кривия път.Този Киро го познавам и наистина е за лудницата, ама наистина повярвайте ми!!!
    Има нужда от професионална помощ, бой и шамари няма да му помогнат вече е късно.Жалко за невинните животни, които е убил-Господ всичко вижда само това ще кажа.

    ОтговорИзтриване
  69. Анонимен4/8/14 10:14

    всички сте знаели. а сте мълчали- защо вие сте виновни тогава.и защо сте анонимни.

    ОтговорИзтриване
  70. Анонимен4/8/14 11:18

    ima i sauchastnitsi...

    ОтговорИзтриване
  71. Анонимен4/8/14 13:34

    От София една група природозащитници в най скоро време ще пристигнат в Кърджали да го очове1ят тоя изверг КИРО,дано не напълни гащите от страх,само кажете адреса на тоя бабаитън,кандидат полицай.

    ОтговорИзтриване
  72. Анонимен4/8/14 16:58

    До "Злата Добрева" - Вие , неуважаема също не сте в ред , като Киро , когото защитавате !!! За кмет бил подходящ, така ли? Че и сме щели да зласуваме за него??? Мили Боже !!! Да вземем тогава пък Стойчо педофила да го направим областен управител и да заживеем като ...във филм на ужасите?! Явно има доста наши съграждани , на който им хлопа дъската и имат нужда от спешна психиатрична помощ и лечение! Д-р Илчев, моля , приберете си пациентите!!!

    ОтговорИзтриване
  73. Анонимен11/8/14 09:24

    Koлеги,от в.Родопи ,какво стана с този садист?Има ли някакъв напредък,ако трябва подновете новината,че още не е намерен нещо,да не се забравя случая.

    ОтговорИзтриване
  74. Анонимен17/8/14 03:30

    Айде начупете му кокалите на тоя мухъл бе! Утре ще заколи ритуално някое от децата ви. Съберете се няколко човека и го разбийте!

    ОтговорИзтриване
  75. Анонимен4/7/15 23:27

    ДО 20,48 ПОЗНАВАМ ЦЕЛИЯ ИМ РОД=НА БОКЛУК.БАЩА МУ АНГЕЛ ПОСЕРИЧА СТАБИЛЕН АПАШ,МОШЕНИК,КАРАШЕ КИРО ДА БИЕ СТАРИ ХОРА,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.