Разполагаме със сериозен отбор от професионалисти от цялата област. Така председателят на предизборния щаб на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева обобщи листата на кандидатите на партията за народни представители. „След мен в листата на ГЕРБ за Кърджали е общинският председател на партията Илия Илиев. Трети е Румен Младенов от община Кирково, бивш училищен директор, четвърти  Фейзи Бекир, общински председател на структурата в Черноочене, на пета позиция е Асен Тюрдиев, общински председател в Крумовград. Шести в листата на ГЕРБ за кандидат-депутати за парламентарните избори на местно ниво е Адам Персенски, директор на многопрофилната болница в Ардино, седма е Шинка Шопова от Джебел, осми Кольо Ангелов, общински съветник в Кърджали и член на общинското ръководство, девети е Неждет Молов, бивш директор на общинска структура по земеделие в Ардино и на десета позиция е Гроздан Колев, познат като бивш директор на Регионалния инспекторат по образованието в Кърджали. Това е нашето представителство в област Кърджали. Един сериозен отбор от професионалисти – партийни кадри и представители на гражданската квота. Надявам се жителите на Кърджали и областта да припознаят във всеки един от тях своя кандидат и да се надяваме, че на 5 октомври ще се поздравим поне с две места от област Кърджали", заяви пред медиите Караянчева.
По думите й ГЕРБ ще трябва за пореден път да се изправи срещу „машината за избори" ДПС. „Отново ще бъдем свидетели на манипулации, защото няма как да се направи контрол на това, което ще се случи. Ние тук в смесените региони трудно успяваме да удържим тази вълна, този процес. В годините обучаваме членовете на комисиите да наблюдават точно тези процеси, защото в едно населено място, където живеят примерно 30 човека, ако има и най-малко разсейване от страна на комисията, веднага се получават 70-80 до 100 човека, което означава, че вътре е вкаран лист с ЕГН-та, дописани са в избирателните списъци и съответно са пуснати бюлетини в урната.
Хората се притесняват да кажат какво точно се случва в съответната секция. Затова е важно членовете, които са представители на друга партия много да си отварят очите и да не ги е страх. Но в определени райони, където цялата армада на ДПС е паркирана пред секцията с по 10-15 застъпника и един кмет, а представителите на комисията от други партии са трима-четирима, няма как да се противопоставят и понякога те самите не успяват да противодействат на всичко това. Много често ние получаваме обаждания, сигнализираме РИК, но за мен решението е да има много сериозни санкции, дори и с лишаване от свобода, защото това е изземване и боравене с лични данни на хората", категорична е Караянчева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

43 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/8/14 12:18

    Браво Цветиии...отбор от шумкари,КАЛИНКИ...по колко ще платите на хората на тези избори....по колко да чакаме...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/8/14 12:25

    Пазете се от Реджеб от с.Лисиците ! От него очаквайте всякакви манипулации в полза на ДПС.Но не и забравяйте, че Фейзи Бекир е един прикрит ДЕПЕСАР.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/8/14 12:29

    Един от Герб ще спечели в Кърджали и региона и това ще е Цвета Караянчева...Споко!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/8/14 12:34

    Ако това са професионалистите на герб?!?но няма нищо за чудене. Всичките ви кадри са такива,като се започне от държавните институции и се стигне до депутатите ви! Но явно днес търсени са неморални дрипли и к....и! Срамно като действие инати визия!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/8/14 12:35

    29/8/14 12:18 Нещастник скапан, я си дласувай за насраната си партия и не се обаждай от коневръза, да не спрат и зоба говедо нещастно!!! Друга алтернатива освен ГЕРБ, тука няма...стига с тази червенотурска крадлива коалиция!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/8/14 12:43

    Огнян Иванов в листата ли е???

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/8/14 12:44

    Бе ние може да членуваме в ГЕРБ ,БСП но пак ще си гласуваме за нашите

    ОтговорИзтриване
  8. BG konsult29/8/14 12:48

    Егати отбора, вземи единия удари в другия.
    Ще спечели Караянчева нали затова Бойко пи кафе със Местания.
    Обаче може и да не спечели има Багдасаров има и други.
    Колкото за пари то е забранено, но може да се даде за почерпка на сабиранята, само като Чавдаров от село Чайка да не ги присвои, после има главоболия. Чавдаров се е облажил със по 30-50 лева на глава. А можеше да се направи хубав муабет с тези пари.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/8/14 13:12

    Пълен смях
    Фейзи е ДПС кадър изучен с партийна субсидия
    Ангелов е БСП кадър слушалка на В. П.
    Илиев за нищо не става
    Двама помака за цвят в топ 5

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/8/14 13:23

    Вижте отбора на ГЕРБ и с тоя отбор Карафидисова иска да погребе областа...тоя път пак ще ги изгоним с камъни,сопи извън пределите на областа...да си ги прибере оня индивид,полупожарникаря от Банкя....свещенната планина Родопа трябва да е винаги чиста от мутри,крадци,убийци на собствения си народ....BASTA na GERB

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/8/14 13:26

    Малиииии и Тюрдиев е вече експерт! ахахахахахах
    По кво, класифицирана информация е, ама е в отбора.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/8/14 13:52

    Милко Багдасаров също е готин. За него ще гласуват много учители, директори, бабите, ...дано и той да спечели. За съжаление е 18 г. се мъчи директора и накрая, ако не спечели не е честно. Все пак от това училище са излезли много млади хора със знания. Харесват го, макар че завършиха висше в западни държави. Имам честа да говоря с младите и от тях, ако кажа нещо лошо за него, например: че е остарял и те веднага се нахвърлят върху мен, как да е остарял, същият си е, а са минали от тогава 15 г. и млъквам...Успех, Багдасаров. Подкрепят те младите, но на запад не зная дали ще могат да гласуват за теб...А и Кючуков го харесват, нали са приятели с братовчедите му - Кючукови. Ако е умен като братовчедите му Никито и брат му, заслужава си човек да гласува за него. Никито, брат му, а и цялото семейство са пример в квартала. Учителката Кючукова е супер женка. При нея няма какпа национализъм. А Димо пипето му сече за 10 души. Те не могат да си изядат парите на родителите си(Димо). От с.Гугутка са, но са изселени преди 60 г. и повече в Кърджали. Дядото на Кючуков е бил главен счетоводител. Бабата и дядото са живи. Желаем им дълголетие. За Кючуков също бих гласувала, защото не са бедни. Отиват бедни и излизат богати. Това не ми се нрави. В крайна сметка, кой за когото си иска да гласува. Лошото е, че доста хора ми харесват, а трябва да пусна само една бюлетина: харесват ми - Багдасаров, Кючуков, Джем, адв.Милушева, ...това са хората, които им зная биографията и бих гласувала за всички, но от всички ще си избера само един...Мои фаворити са: ДОГАН, МЕСТАН, БОЙКО БОРИСОВ!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/8/14 14:19

    г-жо Караянчева отбор професионалисти по какво? Всичките Ви хора не стават за нищо: Илиев да си седи на дюнера и да получава субсидия за него, Фейзи да си гледа застраховките, Тюрдиев да помага в Крумовград за оптимизиране на условията за Ада тепе, г-н Перскенски да не си петни името с политика, останалите и без това са безгласни букви

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/8/14 14:35

    Г-н Тюрдиев е единствения, който е човек на място и ако не беше помак съм сигурен, че щеше да пробие във всяка партия.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/8/14 14:36

    Къде и кой плаща пари за изборите ? Намен до сега никой не мие платил за това мисля вече да не си дам своя глас.Ако платите хубави пари може и да си променя намерението.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/8/14 14:39

    davay n5 s'teb sme

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/8/14 15:15

    Фейзи браво гордеем се с теб само напред.Много хора ти завиждат горе главата ние сме с теб.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/8/14 15:30

      На какво да му завиждаме на Фейзи, за това, че е водач на листа ли, или за това, че тая година от 18-то място можа да си уреди избираемото 4-то място ?

      Изтриване
  18. Анонимен29/8/14 15:26

    Значи Бойко Борисов преди седмица е излъгал, че ще има 10 мюсюлмани зам.-министри. А защо нито един мюсюлманин дори не може да помирише депутатски мандат. Защо на второ място е проваленият кандидат за кмет от града? А защо няма нито едно ново лице? Четири години на власт защо не създадохте кадри, а само групата за кафе е на келепир в ГЕРБ?

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен29/8/14 15:31

    мисля си „че всички кандидати за депутати от всички партии сте манипулатори и всички се научихте да контролирате като сте във власта и всичко се дава само на блиски хора които са около лидирите и депутатите „ за обикновенния човек никой не мисли.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен29/8/14 17:00

    коалиция ГЕРБ с ДПС = на смърт за БСП. Треперете комунета долни.
    УСПЕХ ГЕРБ !!!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен29/8/14 17:55

    Да живее Реджеб от с. Лисиците!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен29/8/14 18:03

    КОЙ ПЪК ДА ЗАВИЖДА НА ФЕЙЗИ МЕНТАТА,ГОООЛЯМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ НАПРАВИ МИ ЗАСТРАХОВКА НА ГОЛФА,ИЗУЧИ СЕ С ЧЛЕНСКИЯ ВНОС НА БЕДНИТЕ ДПС ЧЛЕНОВЕ,ЧЕ МАЙКА МУ НЕ МОЖА ДА СТАНЕ КМЕТ НА ДЯДОВСКО ПРЕЗ 1991Г НЕЗАВИСИМО ,ЧЕ БЕШЕ ОТ ДПС И БАЩА МУ МЕСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ,ДЬОНМЕ

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен29/8/14 18:16

    Predlagam da se napravi klsasacia nai krasiv/a kandidat,nai visok/,nai..... i dauchastvat vsiki kandidati ot listite

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен29/8/14 19:10

    Фахретин от Черноочене заслужаваше да е на второ място в листата

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен29/8/14 19:21

    Цвета е готина мацка. Другите са ми абсолютно световно неизвестни звезди. На номер 2 само като му видиш заспалата физиономия, ти става ясно с какъв хъс и респект ще устоява интересите на гражданите

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен29/8/14 20:14

    FEYZI MENTATA I FAHRETIN MOZATA HVANI EDINIJA HAKNI DRUGIYA V CERNOOCENE IM VIKAT TASAK RABOTA

    ОтговорИзтриване
  27. ANTİgerb29/8/14 20:15

    Tseliat ekip sa s dva prasta chelo i pogled na ubiets.
    Tragnali sa sled edna deto samo obeshtava i si mechtae.
    NiKOGA veche gerb.
    Ne ni Triabvat alchni i bezmozachni vav parlamenta.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен29/8/14 21:31

    отборът е подбран така че на техния фон да изпъква карафидосова с цялата си посредственост.Смешници

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен29/8/14 21:55

    Само ГЕРБ ! Там е спасението !

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен29/8/14 22:57

    Сербезов, гости ли имаш? Чок селям от Добри!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. zafer erturk-zdravko serbezov29/8/14 23:38

      Aleykum selam.
      karaiancheva kazva istinata.
      DPS strupva edin boluk narod na sektsia i gerberite nisma kak da smeniat buletinite.
      Yazik za buletinite ot kostonbrod midlia che biaha, stotitsi hiliadi hvana politsiata.
      Ama ne hubavo taka, Na DPS ri pari da dadat ne stava shtoto te imat mnogo poveche. Shte pomolia DPS ri da si zatvoriat ochite pone za 6-7 hiliadi gotovi buletina za hatira na garaiancheva.
      Ne e hubavo jenichkata da ostsne vkashti pri maja si.
      Neka da otide v Paitata tam e chok guzel.

      Изтриване
  31. Анонимен30/8/14 07:52

    Комунига няма да гласува докато не решат проблема с водата и от годиниииии водата не става годна за пиене( яйледжик) а сметките са високи всеки месец..чакаме областните лидери на ДПС,ГЕРБ,БСП,ББЦ на Бареков да дойдат на място и да се убедят в качеството на водата..ВиК се прави на глух от годинииии насам...така че уважаеми лидери на формациите заповядайте на място ако вие уважавате бедния народ- избирателя

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен30/8/14 08:01

    Тъпако ,как се сменят бюлетини бе? ти бил ли с инякога в секция?Тези бюлетини тежат огромни са , ако се сменя нещо то може да са протоколите но т къде акъл в тъпата ти глава.......щото сте овце затова все дпс ви го начуква 4 годни пъшкате и накрая пак си давате гъзовете. смешници

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ha ha ho ho hi30/8/14 22:43

      Umniko nie ne sme smeniali.
      Ti kato opiten znaesh.
      Znachi str smeniali protokoli.

      Изтриване
  33. Анонимен30/8/14 10:19

    До 23:38, до Зафер/Здравко!!!
    Заферчо, пишеш , че си в майчинство хахахаха, ако измътиш момиченце я го пиши на името на Цвета, че като чета много я харесваш. А може и да изкяриш нещо от нея. Парички бол...Чок гюзел е, нали Сербезов. Пълни очи празни ръце хахаха Мисля, че разбираш от шега и затова смея да ти пиша, въпреки че не зная кой си, коя си, под прикритие ли си, то в днешно време да нямаш вяра на мъжа си... Пиши за кого да гласувам Много са Заферчо, които са ми на сърце. Джем Байрактар, Директора на СОУ "П.Р.Славейков"-арменчето, адв.Милушева, Кючуков, за последния не мога да кажа нищо, но познавам братовчедите му. Никито и брат му. Много са умни дечицата бе. Работят в Англия на престижни работи...Много акъл бе. Господ, Аллах на едни дал, на други взел. Говоря за първите му братовчеди, а този от БСП ???. Казвай, чакам до вечерта, а може и утре. След един-два часа и аз изчезвам. Отивам при животните да ги нахраня, да ги пусна да попасат трева, а и земята иска работа, то добре че е мъжа ми, той е от село, аз съм от град-глад. Много не ми се отдава земеделската работа, но се мъча, както казваше майка ми навремето без мъчене нищо не става. Не зная колко правилни съвети ми е давала, но гърбави станахме, богати не станахме. Здраве, здраве, здраве това си пожелавам на моето семейство и на всички...Когато има здраве, има работа, има и хляб...Зафере, дано някой друг не се включи в чата от твое име, много съм мнима за тези неща, а що и някой да не пише от мое име....няма невъзможни неща...всичко е един голям миш-маш...

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен30/8/14 11:51

    А бе Цвети ти с тези смешници циркова трупа ли си решила да създаваш?

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен30/8/14 14:42

    До 30/8/14 11:51

    Бареков, ти ли си?

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен30/8/14 21:15

    Не е Бареков - друг олигофрен е !

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен31/8/14 07:20

    БСП за винаги извън властта. На 5 октомври ще разберат колко ги е обичал народа.

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен31/8/14 12:02

    Реджеб от с. Лисиците!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.