Транзитно преминаващите през Кърджали за Гърция румънци създават конфликтни ситуации на пътя. За поредният случай ни разказаха наши земляци.
„Заснетият от нас водач на румънската кола на няколко пъти се опита да изпревари селскостопанската машина в отсечката от Петелово до Пчеларово. Явно бързаше да настигне другите от групата, пробва изпреварване дори на завой и без малко да се блъсне челно с идващ камион. Комбайнерът се видя в чудо. Румънците са по-опасни шофьори от изселниците ни", коментираха пред 24rodopi.com свидетели на опасните маневри.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/14 16:03

    Нормално е да са опасни като няма Полиция която да глобя ще е хаос защо в Гьрция не карат така а?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/8/14 16:08

    Румънците са пълни мизерници,хвърлят боклуци от колите си направо на пътя,не спазват правилника за движение,мен лично два пъти щяха да ме ударят,а нашите некадърни и страхливи полицаи се правят че нищо не виждат

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/14 16:12

    kombaina kakvo tirsi tam...imali pravo da kara na toq pit...zakoni zakoni akt na kombaynirsta..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/14 16:41

    НА ТАКЪВ НАТОВАРЕН ЕВРОПЕЙСКИ ГЛАВЕН ПЪТ ЛИ Е МЯСТОТО НА КОМБАЙНА ? НЯМА ЛИ ОБХОДНИ ПЪТИЩА , ИЛИ РЪМЪНЦИТЕ ВИ СА КРИВИ ! КРИВИ СА ВИ ГЛАВИТЕ ! ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ СТРАШНИ ИДИОТИ !!!! ДУМИ НЯМАМ !!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/14 16:51

    Опасно става, така е всяко лято, шофьорите на селскостопанска техника и камиони, които се движат с 30 км/час нямат никаква култура на пътя, пълзят по пътя и не им пука, че се образуват колони от коли след тях. Толкова ли е трудно да се досети, че ако отбие на удобно за това място за 2-3 мин да се източи колоната, няма да се забави толкова?!? Понякога хората наистина бързаме за да стигнем навреме, я да свариш отворена някоя служба в друг град, я за болен човек или дори да си прибереш труп от друг град. И когато си притиснат от времето такива "тапи" по пътя, създавани от бавнодвижещи се МПС предизвикват опасни ситуации. Не оправдавам нарушенията на закона, но има и култура на поведение на водачите, която липсва в повечето шофьори в нашия район.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/14 17:22

    Еми спешно да се иска разширение на пътя Кърджали-Хасково и да стане 4 платна, поне на места. И да се започне първи етап на околовръстното, което ще откара трафика до ОЦК и оттам през жп гарата и колелото и поне ще се избегне трафика по Беломорски. А не да копат парк Арпезос незнам си коя част вече.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/8/14 18:01

    Абсолютно съм съгласен,че румънците са много нахални шофьори почти всеки ден румънски коли ми отнемат предимство и ме изпреварват на забранени места в Кърджали,а че не спазват ограниченията от 50км/ч. в града е друг въпрос

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/8/14 19:00

    vsi4ki sme nahanlni, no nemi e qsno kolko e shirinata na kombainera ? i kolko e shiroka ednata lenta...? i zashto ne e sprqlo na odbivkata ? kat gledam snimkata rumineca izprevarva pravilno ima prekisnata lenta...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/8/14 19:43

    ДОБРЕ , ЧЕ БЕЛЯ НЕ Е СТАНАЛА ! НА ТАКЪВ ПЪТ - КОМБАЙНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА ! И ТЪЙ КАТО АДМИНА ПАК МЕ ОТРЯЗА - НЯМАТ ПРАВО КОМБАЙНИ И ТРАКТОРИ ПО ПЪТЯ РУСЕ - МАКАЗА ! РУМЪНЦИТЕ СА ПОВЕЧЕ ЕВРОПЕЙЦИ ОТ НАШИТЕ ГУЩЕРИ !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/8/14 20:30

    Do 18:01 mnogo si prav....i DO 16:41 TAPAK POKAJI EDIN ROMANEC KADETO SPAZVA OGRANICHENIATA .....OT AVTOGARA POSOKA kv.VESELCHANIE KARAT PONE SAS 100 kilometra v chas .A OT kv.VESELCHANIE KAM ZAVOD ORFEI PAK 100---120 kilometra chas.ZAKAKVO GOVORIM.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/8/14 22:23

    ДО 20:30. ТИ СИ ЖАЛЪК ИДИОТ !!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/8/14 23:39

    kakvo pak Rumancite i izselnicitesavi krivi beee,

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/8/14 08:18

    Do22:23 mersi za komplimenta.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/8/14 10:42

    08:18. МОЛЯ !

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/8/14 14:09

    Полицията защо спи .Да ги глобява и като платят глобата тогава да продължат пътя си за Гърция.За тях не важат никакви правила особено при изпреварване не се съобразяват с нищо .

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен3/8/14 19:00

    Всеки си прави каквото иска в тази държава, дори и румънците вече. Ужас!
    Полицията спи не взима никакви мерки. Сега вече чакаме да почнат и инцидентите с румънски граждани от сорта напр. челен удар, блъснат пешеходец, огъната мантинела и др. Как на човек да не му се бяга от тази абсурдна държава.


    п.с. иначе в Гърция на моренцето, биа да ви кажа :)

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен3/8/14 19:27

    14:09 , 19:00 ТИ СИ НЕПОПРАВИМ ИДИОТ !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.