Проблемът с мътността на водата няма нищо общо с турски бизнесмен с фамилията Йозкалъч, който уж заплашвал ръководството на РЗИ с Бахри Юмер. Това твърдят от РЗИ по повод дописка в хасковски сайт, който има приложение и за Кърджали.
„По повод публикувания в сайта материал „Разследване: Химикали на турски бизнесмен оставят Кърджали без вода", ви уведомяваме, че  твърдението: „Привикан да дава обяснения в РЗИ-Кърджали Йозкалъч се опитал да заплашва с името на областния лидер на ДПС Бахри Юмер. Дори го избрал по телефона. Източник твърди, че Бахри Юмер директно го отрязъл (отрязал – б. р.) и го препратил към адвокат, който да го защитава в съда", не отговаря на истината", се казва в съобщение на Районната здравна инспекция по повод писанията в хасковския сайт.
РЗИ - Кърджали съдейства на разследващите случая органи за изясняване на истината.
Въпросният бизнесмен е от акционерите в турска фирма, която е произвела коагуланта, който е използван на 16 юли и за пречистване на водата в Кърджали, за което 24rodopi.com писа.
Интригата идва от бизнесмена от село Звездел Хасан Тахиров, който предоставил информацията на хасковския сайт. Същият преди години стопанисваше клуб на ДПС в района на автогарата.
Тахиров и Сунай Йозкълъч също били партньори преди години, споровете между тях са в съда. Скандалът с мътността на водата става повод за разчистване на сметките между двамата.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/14 10:20

    golyata glava koli i besi v oblastta sultan nazirbeev

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/8/14 11:00

    Абе ОСТАВКИ бе...ОСТАВКИ ИЛИ ГЛАВИ ТРЯБВА ДА ХВЪРЧАТ...КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ В 21 ВЕК...ПФУ, БЕЗХАБЕРИЕ И МАНАФСКИ ТАРИКАТЛЪК ПО АНАДОЛСКИ!!! ДОЛУ ДПС! НИКОГА ПОВЕЧЕ ДПС!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/14 11:54

    Кота ще пием вода??? Пълен мрак в демократичната информация! Отровихте ни! Някой от ,,големите водни началници,, ще ни каже ли -кога ще пием вода от чешмите????

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/14 12:12

    Този Хасан Тахиров не е ли същия Гяур Хасан, който беше изгонен от Швеция за укриване на данъци. Сега искал да трови и водата на Кърджали. Ще не си гледаш козите в Звездел бе измамник.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/14 13:34

    Стига с тези драсканици, РЗИ- здравна институция ли е или терен за журналистически интриги.Да дадат информация за здравните показатели на водата. Омръзна ни от писаниците на Тончева. Защо Басейнова дирекция, ВиК и други не пишат.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/14 14:12

    Кога ще бъдем информирани за резултатиге от пробите? Днес вече изминаха обявените от РЗИ 48 часа след хлорирането? Крие ли се истината за проблема с водата? Защо липсва информация от инктитуциите,

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/8/14 14:20

    НА КАКВА ЦЕНА ЩЕ НИ ПРОДАВАТ НЕКАЮЕСТШЕНАТА ВОДА ??? И ДАЛИ ТРЕБА ДА ПЛАЩАМЕ ЗА НЕЩО КОЕТО НЕ СМЕ ПОРЪЧВАЛИ И НЕ СМЕ ГО ИСКАЛИ!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/8/14 15:57

    "Привикан да дава обяснения в РЗИ" . Тия бостани от РЗИ били много страшни бе.Така звучи все едно в ЦРУ го викат. А то РЗИ си е най -обикновен хоспис....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/8/14 16:52

    ХА ТАКА !!!!!!! НЕЩАТА СЕ ИЗЯСНИХА И КАТО ВОДАТА СЕ ИЗБИСТРИХА !!!!!!!!!! ВСИЧКО ГНИЛО В ДЪРЖАВАТА Е СВЪРЗАНО С "ДПС - ДВИЖЕНИЕ "С" ПРАВА И СВОБОДИ" !!! ДОЛНИ ДЕПЕСАРИ !!! СЛУЖБИТЕ , ПАК ШАПКА НА ТОЯГА !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/8/14 20:21

    ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ КЪРДЖАЛИИ И ДРУГИТЕ ЗАСЕГНАТИ ОТ ВИК ЗА НЕКАЧЕСТВЕННАТА ВОДА ДА НЕПЛАЩАМЕ ИЗРАЗХОДВАНИТЕ КУБИЦИ ЗА ПЕРИОДА ЮЛИ АВГУСТ И АКО ПРОДЪЛЖАВА ВОДАТА ДА БЪДЕ БЕЗ НЕОБХОДИМИТЕ ПИТЕЙНИ КАЧЕСТВА ДО КРАЯ И ВСИЧКО ЗА СМЕТКА НА ВИК И ТЕ ДА СЕ БРЪКНАТ А НЕ ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ И ПРЕМИИТЕ КОИТО СИ РАЗДАВАТ

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/8/14 23:49

    ava bate ot maaaalata sa kapahme onya den vaaav yazovira za tva taka vodata mrisen teche ba

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.