От 29 до 31 август Кърджали ще бъде домакин на втория турнир от сериите на Балканското първенство по плажен волейбол. Участие в основната схема, с двойна елиминация, ще вземат 12 мъжки и 12 женски двойки, съобщи Милко Багдасаров, председател на Комисията по плажен волейбол към БФВ. В града край Арда на пясъчния корт сили ще мерят двойки от Гърция, Македония, Румъния и Турция. България ще бъде представена от  8 отбора жени и мъже.
Поради дублиране на турнира с този на ЦЕВ в Сърбия, страната ни  ще бъде представена при мъжете от Николай Колев – Димитър Калчев и Теодор Маринов – Валентин Димов. В спор за олимпийските квалификации в Бразилия през 2016 –та година за западната ни съседка заминават националите ни Кирчо Хаджиев – Делчо Раев и Тома Станков – Силвестър Павлов.
При жените на Балканското първенство безспорни фаворити се очертават българските национали Светла Ангелова – Ася Динова и Русена Сланчева – Ирена Мишонова.
 Ще припомним, че другите две дестинации определени за Балканската верига за мъже и жени през предстоящия сезон са Румъния и Сърбия. Първата надпревара се проведе в град Тимишоара, в дните от 15 до 17 август, а третият кръг ще бъде  другата седмица в Белград.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.