Шефката  на кърджалийското дружество за турска култура и изкуство, филиал Пловдив, Фахрие Мурад ще бъде втора в кандидат-депутатската листа на ДПС в Пловдив-област. Тя е посочена на второ място, след водача Джевджет Чакъров, трети ще бъде бившият депутат Тунджай Наимов.
31-годишната дама работи в Генералното консулство в Пловдив. Втората позиция гарантира влизането й в парламента. Структурата на ДПС в Пловдив е реагирала на подредбата в листата, но тя вероятно няма да претърпи промени.
Фахрие Мурад, която е родом от Хасковско, влезе в кърджалийското дружество през пролетта на м. г., когато бе избрана за шеф на пловдивския филиал.
На снимка: Генералният консул на Турция Шенер Джебеджи подарява карамфил на новия ръководител на дружеството
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/8/14 11:49

    Поздравявам редакцията. След като преди месец посочихте първото име от Списък "Х", днес казвате и второто име. Очаквам до края на седмицата и третото име, за да ви призная.
    Който знае за какво иде реч, ще го разбере и ще го оцени. Кой е третия от Южна България?
    Посочете името и ще ви помогна за другите три имена.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/8/14 12:04

    Kade e tova drujestvo v Kardzhali

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/8/14 12:22

    НабОрче Успех ти Желая!!! Ха дано

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/8/14 12:23

    Не бързайте с подреждането , факса ще пристигне след втората бутилка Джони

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/8/14 13:41

    И защо да гласувам за вас???Че нещо полезно ли ще направите за един беден страдащ народ.Ще си взимате дебелите заплати а народа пропада ли пропада.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/8/14 20:50

    kelepir inek saban okuz

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/8/14 22:02

    тази хубава кака,дали подозира,че тютюна не расте в ЛАФКА,ами иска КОПАНЕ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.