На 31 юли в 02.30 ч. в с.Добромирци, общ.Кирково, пред бензиностанция "Али транс", 21 г. жител на с. Могиляне нарушава обществения ред, чупи и хвърля бутилки по полицейски служители, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Задържан е за срок до 24 часа в РУП Кърджали. По случая се извършва проверка.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/14 11:50

    що не кажете направо че ги е пребил

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/8/14 12:55

    Uvi, kakvito ni politcaite takova I otno6enieto kam tyah. Samo na patya sme veliki-paltci v kolana I mrasen pogled prez 4erni o4ila. Ina4e bezdeistvieto I lipsata na kompetentno otno6enie e vode6toto v rabotata na pove4eto ot tyah. Taka shte e gospoda politcai dokato obrashtate pogled nastrani vijdaiki naru6eniyata. Da mine dejurstvoto nemoje da moto na rabotata vi.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/14 13:30

    qzik na polisaite qzikk na tqhnia KALIB

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/14 14:25

    Кво повече да му направят безадържан е и отива на съд.Да го застрелят ли?Ако имаха теизъри щяха да го изпържат пияницата.А и като сложиш после всички защитници на правата на боклуците в България ,не им е много лесно.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/14 21:38

    12.55
    И ако не отвръщаме поглед,ТВОИТЕ политици ще осъдят ли справедливо всички,които задържим?Щото преди не отвръщахме поглед и пак бяхме виновни.Като скочите да стачкувате,че някой пак ви нарушава правата и нас изпратят да опазваме реда,пак ли ще сме виновни,че си вършим работата?Като стачкувахте по София и чупехте глави,само от демонстрантите ли бяха пострадалите?Колко колеги го отнасят за щяло и нещяло.Е,затова отвръщаме поглед...................Я се пробвайте в любимата ви Турция да се държите така с полицай.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.