Структурите на Младежко ДПС в седемте общини в област Кърджали са мобилизирани да преследват своите цели за нов значим успех на предстоящите парламентарни избори. Това бе общото заключение от провелото се разширено заседание на Областния съвет на младежите в Кърджали, съобщиха от пресцентъра на формацията.
На форума присъстваха председателят на МДПС и евродепутат Илхан Кючюк, зам.-председателят Айхан Етем, Радослав Ревански, член на ЦОС на Младежко ДПС, областният лидер на Движението Бахри Юмер, областният председател на МДСП Байрам Байрам, кметът на Кърджали инж. Хасан Азис.
„Благодарение на подкрепата, която ДПС получи от своите избиратели на изминалите избори за членове на Европейския парламент, евродепутатът Филиз Хюсменова е избрана за заместник-председател на политическата група на АЛДЕ, а Искра Михайлова е новият председател на Комисията по регионална политика", каза Илхан Кючюк. Той изказа благодарности на младите хора в региона за гласуваното доверие на изборите.
„ДПС спечели доверието на своите партньори в Европа, защото от учредяването си насам, в продължение на 25 години, успешно защитава евроатлантическите ценности за етническо многообразие", посочи председателят на МДПС. По думите му младите хора у нас напълно отричат модела на управление „за едни има – за други няма", наложен от кабинета „Борисов". „Нека разберем, че един отбор е силен, когато е сплотен, а едно правителство е стабилно, когато всички заедно решават проблемите на страната", допълни той.
„Смисълът на участие на ДПС в управлението е да задържи младите хора по родните им места. България има нужда от стабилно правителство, излъчващо перспектива за развитие и потенциал за силна икономика, които да осигурят добър стандарт на живот за всекиго, независимо от населеното му място", каза зам.-председателят на МДПС Айхан Етем. Според него правилният подход за отговорна и държавна политика е инвестирането на средства за развитието както в големите, така и в малките населени места.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/7/14 13:02

    А вашия модел какъв е?За един има-другите кучета ги яли!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/7/14 13:08

    Симпатяги!

    ОтговорИзтриване
  3. real time21/7/14 13:24

    ПОЧТИ 80% ОТ ПОМАЦИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ДПС,КАКТО И 90% ОТ ТУРСКОГОВОРЯЩИТЕ! ТАКА Е КАТО ИМА 100 ПАРТИЙ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/7/14 13:30

    мобилизирайте се и тръгвайте за европа, младежта на кърджали е там вкъщи останаха само старци жени деца, както по време на война, а защо стана така вие знаете по добре от нас

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/7/14 13:51

    Na ciyy ritse ostanahme maleeeeeeeeey

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/7/14 15:29

    Ако при Бойко Борисов, в най-голямата криза, сте останали с това впечатление, то е защото местната върхушка на ДПС се стараеше нещата да изглеждат точно по този начин- "видите ли, те на нас не ни дават защото сме от ДПС"- нали точно с този лозунг ви сплотяват сега.
    Ааааа, има и друг лозунг- "ще събарят джамиите"- ама той е по-брутален....най-вероятно го пазят като скрит коз........ама нищо чудно и той да се появи по някое време- важното е да сте капсулирани....
    Със здраве!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/7/14 15:36

    25 години едно говорите а друго вършите, голям дял от разрухата на страната ни се дължи на Вас, Вашата некадърност и лакомия эа власт и пари, благодарение на Вас хиляди младежи и не само са в чужбина.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/7/14 15:41

    Елате в Крумовград да видите какъв е новия модел на ДПС.От златарската фирма са освободени всички българи и помаци на брой 40 души и сега се наемат отново на работа само хора които са посочени в списък от ДПС.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/7/14 17:02

    Винаги съм искал да чуя едно българско име в редиците на ДПС,което да не е оцапано или изпъдено от другите партии.Цитирайте го,ако ли не,значи цялата ви партия е ясна.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/7/14 17:34

    Има едно българско име в партията им, ма незнам дали е българин или памак-Иван Петков се казва чоджука ама май е памак.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/7/14 18:07

    Resavali problemite na stranata . Zatova stignahme na tova derece

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/7/14 18:36

    ДО:
    Анонимен 21/78!4 17:02
    Има едно българско име и това е Делян ПЕЕВСКИ!
    След БСП, знае ли се, следващата жертва да не се окажеш ти. Не ти го пожелавам. Умен е човека, и знае точно кога и защо не сте им необходими.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/7/14 23:03

    Никога повече Мутровизъм,Бойковизъм,Карафодовизъм,никога повече диктатура от гладни и крадливи герб КАЛИНКИ....ДПС е свещена партия и има избиратели в всички континенти на планетата...поздрави от Аляска

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен22/7/14 07:37

    КОЙТО ПИШЕ ОТ АЛЯСКА ,
    ЦЯЛ ГРАД ДА ГО ПРАСКА !

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен22/7/14 09:58

    Ние сме против модела на Бойко- защото ние го създадохме този модел, той си е наш, при нас отдавна е така - за едни има за други не

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен22/7/14 10:31

    za kakvo ti e balgarin v dps ili balgarsko ime be musmul ,ot prehoda do sega ti vidq li nqkoy s tursko ima v drugite partii aaa pitam te na teb ..ne davay akili na nas :) na tezi izbori dps she bada 2 ra politicheska sila i posle she spe4elim i prezidestvoto optum canım

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен22/7/14 12:42

    До
    22/7/14 10:31
    Да, като ви щракнат с пръсти и ще гласувате за ББ хи-хи,в главите ви се върти все едно и също, наивници си раждате и наивници си отивате от този свят, а може би сте й прави, всичко е обърнато в тази държава в краката нагоре...Не знаем още колко години трябва да минат, за да заприличаме на хора..
    БОЙКО БОРИСОВ - ПРЕЗИДЕНТ! Таквиз сте виз. Наздраве за Байрама и за ББ, и за второто място на дУпесЕтУ...Така ще е. 25 г. години докато се накрадат се родиха много деца..., а сега бг партии са всички в капана...размножаването стана и на запад...Сиганска държава. Сега ни управлява дпс, след време дпс ще бъде управлявана от сиганите и така докато свят светува. Това ни го казват сиганите, а имам и много братовчеди от тях, сумати българки се омъжиха за тях, а и продължават да ги желаят и дпс и сиганите. Бг мъже не са ходили войници, нямат работа, нямат коли, нямат пари за кво им са. Прави са си другите етноси. Истина е. Продадоха ни...сега ще ходят да робуват на запад. А те ще вдигат големи сватби, ще им се раждат много деца, имат бизнеси-кой в града, кой на село, кой на Димитровградският пазар. Да, ще играят кючеци, ще завишават децибелите на свирнята, а ние ще ги гледаме и ще им се радваме и ще си викаме, аферим, браво, работливи са...

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен22/7/14 16:42

    Нали се борихте против комунизма,да не сме еднакви,да мислим различно,да сме свободни,а какво стана,пак едни и същи на постове и работа.Всичките от нашата партия /ДПС/мислим еднакво.Ако мислиш различно си враг.Нямаш право да мислиш.За това по добре си кротувай и живота върви.Виж ги кметовете на Поточница,Голямо Каменяне и др.несменяеми от 1944г.Браво.Живот.БСП.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен22/7/14 20:45

    дпс се готвят да са на второ място, а и след някоя година я виж са станали първи. Както казва Сидеров, те са много напред в нещата. Не е мой фаворит, но в това отношение е прав и го подкрепям. Все пак живеем в смесен регион и ние сме хората, които можем да си кажем мнението, а не някои си, които се включват да пишат от други градове и други партии. А и сме родени, живели в други градове и сме се омъжили тук...Нямаме нищо против дпс, но те не ни обичат. Българите сме толерантен народ. Който може било българи, било турци... ще отиде да живее там, където му е по-добре. Все пак границите са отворени. Не е както при соца да ти искат жителство. Имаха хората пари. Искаха да си купят къщи в центъра на гр. Кърджали, но жителството ги спъваше. Сега един час нямаше да стоят в този град...Като си отида в родния град и започват, къде лекари, зъболекари, нотариуси, адвокати, комшии, кво става в Кърджали. Казвам им нищо, но те знаят повече от мен. Млъквам и подминавам...

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен23/7/14 09:21

    САМО ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.