Нашенци масово мъкнат хладилни чанти, натъпкани догоре с питиета и храна, и се изтягат на шезлонги под сламени чадъри с мисли от рода на „Тук е рай, при това почти безплатен“.
Две седмици след първото предупреждение, че за ползване на шезлонг и чадър на плажовете в Северна Гърция минималната консумация на човек е три евро (фрапе и вода), собствените на плажни барове забраниха носенето на хладилни чанти и консумацията на храна и напитки, които не се продават в заведенията им.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

32 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/7/14 23:47

    Xodete na neplatenite plajowe, tam sushto si ima chadurcheta. Slojete si kurpi i si hapwaite kolkoto iskate :)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/7/14 23:50

    айдеее,отидоха филиите с мас и лютеница и кремвиршите,тц тц

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/7/14 00:14

    EDNA iDEYA OT MEN: NOSETESI 4ADIRITE I 6EZLONGA OT VKA6TI :))) danevi boli glavata izob6to ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/7/14 00:24

    Че тези концесионери на ллажа нали трябва да печелят от нещо бе, вие искате хем к..а в г..а, хем душата в рая. Социализмът го няма вече, така че или ще плащате или ще блеете на свободната плажна ивица.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/7/14 07:02

    Вари го, печи го, Бай Ганьо си знае своето! Пустия му `ганьовски` манталитет, така се е загнездил у назе, че кой знае кога, и при какви условия ще се отървем от него!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/7/14 07:09

    Siromah covek jiv davol kvo da se pravi .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/7/14 08:42

    еми краи вече спирам и фрапета:)с три фрапета ще се обзаведа с шазлонг и чадар от Джамбо:) и пак ще сам си с хладил.чанта :)

    ОтговорИзтриване
  8. Бай Ганьовщината няма край !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/7/14 10:53

    хем гъза му гол и чантата пълна с филии,хем се бута на хубавите шезлонги,които изискват консумация...дива селяния и простотия.Че сме бедни,бедни сме,ама сме и нахални!Натовари си чадърче,ако щеш шезлонг си вземи и отиди на свободната зона,бе простако.Ама трябва селфито да ти е от модерния плаж,иначе ще си смешен във фейсбука ....ей, осрахме се в чужбината

    ОтговорИзтриване
  10. Хасан20/7/14 13:08

    Ей големи безсрамници и чобани сме били.Разчухме се и по Гърция с простащината и бай Ганьовщината си.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен20/7/14 14:12

    Тъпи гърци......Правят се на голямата работа........

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/7/14 14:43

    А някой от вас да е виждал гърците какво правят в нашите магазини?... Е, ще ви кажа. Влизат, отварят си някое бурканче, хапват си от него, затварят си го и си го оставят на рафта за продаване... така че, не говорете, че нашите си носят нещо от вкъщи, поне не пипат чуждо...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/7/14 14:52

    Не гърците, а ни сме простацате.Пълним дисагите с буркани останали от зимнината и се храним на самия плаж и после хвърляме на плажа и за капак ползваме близките храсти за тоалетна. На простащина лъха от всякъде.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен20/7/14 15:11

    с хладилните чанти на село на реката

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен20/7/14 15:18

    ЗАРТ, ЗАРТ в храстите и после обратно в къщи, а ?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен20/7/14 16:00

    Не се притеснявайте БЪЛГАРИ ако не сме ние, техните шезлонги ще пустеят. Гърците също си носят чанти, столчета и чадъри.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен20/7/14 17:14

    i gurci i turci ne mogat da se meriat s dostoistvoto na BULGARINA

    ОтговорИзтриване
  18. 16:00 Недей оправдава простотията.Още в началото на ГКПП "Маказа" трябва да сложат такса WC.Все пак някой трябва да чисти зад храстите.Не може да изядем всичката храна в хладилната чанта и да изпразним товара зад храстите и хоп обратно в къщи.

    ОтговорИзтриване
  19. Реджеб от с.Лисиците20/7/14 17:35

    Гърците ако знаеха, че ще превърнем в WC курортите им нямаше да отворят границата.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен20/7/14 17:41

    Видях гърците какви ганювци са и те. Същите като нас са, даже и по-зле.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аптикадир21/7/14 10:41

      От тука тръгваме с хладилна чанта пълна с буркани пълни с домашна лютеница, буркани пълни с чорбаджийси чушки, лук, чесън, мас, няколко пръчки наденица и няколко хляба.Всичко това го изяждаме на веднъж на плажа пред смахнатите погледи на гърците и после зад храстите рацтоварваме товара и хоп обратно в къщи със снимки от плажа.Сега кажи ми, ние ли сме Ганьовци, или те ?

      Изтриване
  21. Анонимен20/7/14 18:29

    Ходете тогава на нашето черноморие,,какво търсите в Гърция...

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен20/7/14 21:58

    Я стига сте дрънкали глупости.Какви храсти?Първо,по плажовете почти няма храсти.Второ -има си нормални тоалетни през 50 метра/ако бяха в БГ,циганите вече щяха да са ги окупирали и да ги пускат за по 2 лв/-тези са си безплатни.Трето-целия кърджалийски район отива за по два-три часа в свободните дни и там е пренаселено-и да искаш,не можеш да се добереш до шезлонгите,заети са/да не говорим ,че гърците вдигнаха цените-днес един шезлонг беше 5 евро/.И четвърто-байганювщината е в пъти повече при гърците-я вижте какво правят тука.Коментарът на 14.43 е само върхът на айсберга.Впрочем търците също си ходят с хладилните чанти/макар че не са с филии с лютеници/,но също са със сандвичи и минерална вода,донесена от вкъщи.Така че не се принизявайте толкова-И те си носят и чадърите,и шезлонгите ,и сандвичите.И са си прави-защо да плащат на шезлонг.Вие пред вашия блок ,като паркирате ,плащате ли си?Същото е.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен20/7/14 23:37

    Bravo za komentara

    ОтговорИзтриване
  24. ЗАРТ, ЗАРТ в храстите и после ни лук ял, ни лук мирисал и хоп в морето.Замърсяваме им природата и морето.Е така е като човек изяде една хладилна чанта храна, как няма да го хване диарията.Разчухме ме се с простащината си и в Гърция.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен21/7/14 10:01

    A be vie normalni li ste be hora . Zashto se vrazvate na tezi tabeli postaveni ot sobstvenicite? Ami mnogo iasno che si iskat pechalbata tarikatite garci. Ami koito iska si plashta i polzva shezlong, koito ne ...opava chadar i havlia na plaja i si iade hrana ot vkashti. Garcite sashto go praviat ...zashto nas da ni e sram? Zashtoto sme po-bedni ot tiah li ? Ami vijdali li ste kakvo praviat grackite cigani na plaja ? No na tiah nikoi nishto ne im kazva zashtoto imat gracki pasporti nali . Uprecite sa kam balgarite...vse nie sme im krivi...otpredi 10 veka vse sme krivi....Krivi sme ..zadignaha ni tochno tova more koeto beshe nashe more Trakiisko more se naricha dragi pisachi(mejdu Aleksandopolis i Kavala ) Interniraha po ostrovote i izbiha ili izdaviha desetki hiliadi balgari tam...a sega sa sveta voda nenapita !!! tolkova sa hitri tezi vizantiici eiiii...krai niama, niama i da ima...

    ОтговорИзтриване
  26. Манчо21/7/14 10:12

    След като човек изяде една хладилна чанта домашна храна няма как да не го хване диарията.И какво като цапаме зад храстите им.Човешко е.Гърците не акат ли ? Или те не ядат една хладилна чанта храна наведнъж като нас.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен21/7/14 10:25

    taka e taka e :) Tarikati sa garcite ...okradoha i iziadoha sumati miliardi evra ot evrosaiuza, sega na nashite 3 evro se blazniat kato im reznaha krancheto :)

    ОтговорИзтриване
  28. Салимехмед21/7/14 10:28

    Който цапа зад храстите той трябва да чисти.Не може да изядеш една хладилна чанта храна и после да разтовариш товара зад храстите и хоп във водата все едно, че нищо не е станало.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен21/7/14 10:56

    Манчо...акат ама тяхното по-мазно и не цапа щото повечко зехтин и маслинки хапват :)))

    ОтговорИзтриване
  30. Бай Ганьо21/7/14 11:14

    След тези коментари гърците вече разбраха кой им цапа зад храстите още на границата ще ни вземат пълната със зимнина хладилната чанта за да не им цапаме.Но бай Ганьо е хитър преди да влезе в Гърция на наша територия на една поляна ще седне и ще изяде всичката храна в хладилната чанта и след като влезе в Гърция пак ще разтовари товара зад храстите.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен21/7/14 11:29

    разтоварвам направо...в морето, да не съм луд да се мъча да ходя в бодливите им храсти да си набода дупето :)))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.