Когато на лека жена спонсорът зачезне през 9 планини и 9 морета, тя просто намира къде другаде да си вири краката и да живее по най-лесния начин. Когато на един политик създателят му и спонсорът избяга от България и се скрие нейде в Австрия, този политик просто започва да говори глупости.
"Има сценарии за растяща дестабилизация на страната на етническа основа от двете антибългарски и антипатриотични партии ГЕРБ и ДПС! С бутането на къщите в ромските квартали на Пловдив, Варна и най-вече Стара Загора расте етническото напрежение в тези региони. По този начин ГЕРБ се опитват да привлекат вот на националисти, които са срещу циганите, но обслужват интересите на Ахмед Доган, като призовават циганите масово да гласуват за ДПС, за да има кой да ги пази", заяви днес бившият телевизионен водещ и лидер на създадената от банкера Цветан Василев формация „България без цензура" Николай Бареков.
Ако бяхме нормална държава, този до края на работния ден вече да е арестуван. Не за запазената му марка глупости, а за заиграването с националната сигурност.
Вярно, че „България без цензура" купи десетки хиляди ромски гласове на евроизборите, но това не прави уравнението „Щом гласувате за партията на Цветан Василев, всичко ще ви е разрешено – и незаконното строителство, и кражбите, и мързела, и…." приложимо дори в български условия.
Но какво е националната сигурност пред наддаването за ромските гласове!? Сега Бареков и Цветелин Кънчев ще се надпреварват кой по-"мургави" обещания ще сътвори.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/7/14 12:55

    Абе, капут, откъде накъде българите трябва да спазват законите, пък циганите ще правят каквото им скимне?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/7/14 13:01

    Искам да си построя незаконна къща в центъра на града и ха някой ми е попречил, ха ще го обвиня, че заплашва сигурността на държавата щото съм етнически турчин.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/7/14 13:08

    Капута откакто взе да изпуска сапуна само пред Пеевски взе да говори само глупости. Едно време редуваше и му се изреждаха ту банкера, ту Пеевски и беше по-нормален. Сега като му спряха кранчето и взе да зове ромите на бунт. Мамата недоклатена, законите само за българите ли са в тази държава.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/7/14 13:09

    Набира скорост Ники капута - бъдещия министър-председател, спасител, месия, космонавт, главен прокурор на страната......... набира скорост по нанадолнището..... кой ли ще му е виноен когато не влезе в парламента............

    ОтговорИзтриване
  5. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/7/14 13:31

    Този ако не е заченат в незаконна барака в Столипиново, мангал да стана. Бареков питай мама дали познава Кара Ахмед от Столипиново.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/7/14 13:55

    iskami pri nas vsi4ko nezakonno da se mahne,neka im dadat miasto deto mogat da si pla6tat tok ,voda i smet,kanalizazia,kakto vsi4ki nie go pravim.A onia glupak deto e pisal statiata sie prosto platen tapak.^6tom ima zakoni te sa za vsi4ki bez izklio4enie.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/7/14 14:10

    to si li4i 4e si naistina si mangal

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/7/14 16:18

    Омръзна ни да търпим циганите и техните номера 25 години. Само да ги издържаме с нашите данъци, а те да крадат и никой да не ги закача. Ако циганин пребие някого, е невинен и никой съд няма да го закачи. Ако българин го пребие, ще го изкарат, че еот Хитлер по-луд. Какви са тия шибани евророма като организации. Защо и българите нямаме? Докога ще се съобразяваме с циганския мързел? Нямат работа! Мързи ги да учат, мързи ги да работят. По-лесно е да се краде. И са удобни за търговия с гласове по изборите. Ако мен ме пита някой, да ги изселят от България всички мангали на самотен остров, та сами да се изядат и да няма какво да крадат и рушат. Да се научат с работа да изкарват прехраната си. Вижте в квартал "Захарна фабрика" в Пловдив какви хубави къщи им построиха пак по някакви европрограми. И за няколко години ги разбиха отвсякъде. Мангалът не се култивира, не се интегрира. Той си прави каквото иска, защото му позволяваме. Защо нямаме едно българско сдружение "Не на циганията и техните кражби" и да ги гоним до дупка за всичко.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/7/14 22:02

    Na sapun vsiski
    Gadove nagli ste stroiat nezakonno
    Haide Hasan Azis sa zaposva da buta Inasta mahala

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен22/7/14 22:03

    Kmete posledvai primera na starozagorskia kmet

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/7/14 22:04

    Nagli mangali oblekli se imat po kg zlato po tiah a revat mama im mrasna

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен22/7/14 22:04

    Da izselim mangalite

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен22/7/14 22:05

    Egati naglite ste jiveat kato karleji na nas grab

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/7/14 09:08

    Всички кметове трябва да направят това, което направи старозагорският, ако наистина искат да се спазват законите. Тогава няма да има бунтове и от циганите и от другите граждани, които не спазват законите. Само в България има такава анархия!!
    Нашият кмет ще бутне 2-3 колиби в махалата, колкото да се отчете, защото почти всички ги е узаконил. Аз една тоалетна искам да направя в собствения си двор и трябва да имам разрешение от Общината, скица от кадастъра. Законите са за всички, без значение за етническа принадлежност и социално положение!!!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен23/7/14 10:27

    Циганите строят на наши български и турски земи, бивши градини по пътя за с.Царевец, в гората над пътя за с.Енчец , в дерето до с.Калинка, стария път за Хасково срещу МТС, и над Булфанко. И навсякъде където има непотърсени от наследниците или с отказ от Общината да се върнат на собственици земеделски земи в регулация. Защо - защото така е удобно на политиците. Има една такава дупка в закона от която те се възползват - когато живееш на едно место и 10 години му плащаш данъците то става твое :) те лежат на тази кълка. Официално квартал Боровец свършва до старото поделение на Строителни войски. Това е картотекирано и има реални адресни регистрации. Разходете се из махалата и вижте текущото положение. Направени огромни къщи на всякъде без никакви документи и без да се спазват никакви строителни норми. При едно земетресение считайте че, 90 % ще паднат от икономия на арматура и бетон. Лошото е че пак българите и турците ще плащаме масрафа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.