Нови детски площадки ще радват малките жители в девет населени места на територията на община Момчилград. Съоръженията ще бъдат изградени в селата Чуково, Постник, Птичар, Загорско, Лале, Синделци, Джелепско, Чайка и Неофит Бозвелиево, съобщиха от екипа на кмета Акиф Акиф. Дейностите са част от инвестиционната програма на община Момчилград и се финансират от общинския бюджет. Строителството на една от детските площадки се осигурява със средства на дарители. Всяка от новите придобивки ще разполага с основните уреди за такъв тип съоръжения – люлки, пързалки от комбиниран тип, въртележки, клатушки, предвидени за деца от 3 до 12 години.
Стратегията на ръководството на община Момчилград е в населени места, където не функционират детски градини, децата да имат свой кът за игра на открито, заяви кметът Акиф Акиф. Той допълни, че политиката на общината относно изграждане на нови детски площадки ще се продължи и през 2015 година. „Следващата стъпка в тази насока е да изградим или обновим местата за отдих по кварталите в общинския център", каза още градоначалникът.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Aladdin projektora21/7/14 17:17

    Toshko - Shte vi napravim detcki gradini i parkove..
    Grajdanin - ama nyamame tolkova detca..??!!
    Toshko - ..i detca shte vi napravim..!!!
    ..........tapite kradlivi poloticite dali razbraha nameka?.............

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/7/14 17:42

    то е хубаво да се строи ама деца има ли в тези села изобщо? стойността на една площадка да не излезне 1млн.лв.? или за всичките 9 площадки ще е 1млн.лв., иначе такива проекти под милионче не се изпълняват-милиончето трябва да е вързано...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/7/14 18:21

    Koga shte ima ploshtadki v kardjali

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/7/14 19:18

    Един премиер правеше чешмички.....
    Уважаема Редакция, защо не ми публикувате коментарите? Защо не пишете и не информирате обществеността за стойността на подобни съоръжения, колко хора живеят постоянно в изброените населени места, кой ще ги строи, кой е инициатора на проекта, кой плаща и от какъв зор......? Къде са били тези "дарители" през времето?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/7/14 19:19

    Хайде майки от "Възрожденци", местете се да живеете в момчилградско, че да има децата ви къде да играят.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/7/14 08:27

    Хахахахаха много е смешно няма деца,ама строят детски площадки!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/7/14 14:38

    Деца имат кметовете и зам.кметовете,нали тях трябва да ги нахраним.Машаалах купиха си коли от хубави по-хубави,че и на жените си -народа ги вижда,но след тях ги се моли на господ дано стократно от тях да си го изкара!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.