Над 250 социалисти и симпатизанти на Столетницата от област Кърджали ще вземат участие в Националния събор на БСП на Бузлуджа.
По традиция и тази година в първата неделя от месец август, на местността „Историческа поляна" под върха ще бъдат организирани тържествени събития, свързани с отбелязването на 123-тата годишнина от създаването на социалистическото движение в България и празника на БСП – 2 август. Политическият събор на левицата включва официален митинг на социалистите с празнична програма, който винаги започва с изпълнение на Химна на Република България и „Интернационалът".
Отново на сцената ще бъдат връчени и електронни членски карти на новите млади членове на партията. На събора ще присъстват всички лидери на БСП, младежките структури, обединенията на жените социалисти, ветераните, левите партии от формата „Коалиция за България" и симпатизанти.
Към Националния събор на левицата ще се присъединят и активисти на сродната на БСП партия в Република Турция – Народно-Републиканската Партия (СНР).
Очаква се и тази година Бузлуджа да събере над 50 000 членове и симпатизанти на Столетницата. За целта от полицията ще осигурят необходимата охрана. За празненствата паметникът на върха ще бъде ограден с предпазни ленти, ще бъдат поставени и табели за ограничен достъп до него. В региона ще бъдат разположени два пожарни екипа, които ще са ангажирани от вечерта на 1 август до края на мероприятието на 2-ри. Ще бъдат осигурени и две линейки с медицински екипи. Тревата ще бъде окосена, а районът ще бъде обезпаразитен. Два ще бъдат и екипите на Областна дирекция „Безопасност на храните"-Стара Загора, които ще следят за спазване на предписанията от страна на съдържателите на временните обектите за хранене.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/14 13:40

    киффтета ще има ли.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/14 14:27

    Komunisti prosti dano slanqasate vsiski I izmrete

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/7/14 14:28

    Pensarite v aksia

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/14 14:28

    Със Станишев или без него

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/14 14:29

    Kadeti komunisma njama krai geberesin

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/7/14 14:34

    stom sotsialistite sa tam kufteta vsyakak ste ima

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/7/14 14:42

    А бира ще има ли

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/7/14 17:20

    Браво социопати

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/7/14 18:17

    Милко,нещо не разбрах от платения ви репортаж- вие вече партия на социалдемократите ли сте или още бсп е е социалистическа??? Санким- за какво иде реч-!? Още малко и ще се прегърнете с идеята на скандинавците за парния на народната необуржоазия!? Моля ви -самоопределяне се!!! Знам, не е лесно да си тиква,ама,,, айде холан...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/7/14 21:25

    Дано се отвори земята и да ви погълне цялата паплач,та да отървете света от себе си и от човеконенавистната ви идеология!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/7/14 22:58

    Ако Мая Манолова дойде на Бузлуджа по прашки - от мене 4 автобуса Кърджали !!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/8/14 10:48

    ГОШЕТО КЮЧУКОВ ЩЕ КАРА ЕДИНИЯ АВТОБУС.ДА СПАЗВА ЗНАЦИТЕ , ДА КАРА БАВНО И ДА ПАЗИ ПЪТНИЦИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/8/14 15:26

    ЧЕРВЕНА ПАПЛАЧ , В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ АГОНИЗИРА ОТ ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ , А ТЕ ТЪРЖЕСТВА СИ ОРГАНИЗИРАТ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ - ПАРИ СЪБРАНИ ОТ НАРОДА,
    В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ Е ПОЛОВИНАТА ЗАЛЯТА ОТ ВОДА И БЕДСТВА
    ЗА ЦЯЛОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ КАКВО НАПРАВИХА - УВЕЛИЧИХА ПЕНСИИТЕ С 3 ЛВ ,
    И НАБУТАХА БЪЛГАРИЯ С 1МИЛЯРД ЛЕВА ЗАЕМ КОИТО НИКОИ НЕ РАЗБРА ЗАЩО БЕШЕ "ПОХАРЧЕН" -"( УСВОЕН )''

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.