150 минути е продължило интервюто с Даниела Коджаманова, кандидат за директор на Историческия музей в Кърджали, съобщиха за 24rodopi.com от конкурсната комисия в Общинска администрация.
Добра оценка е получила стратегията на Коджаманова за развитие на музея в града край Арда. Очаква се до петък кметът инж. Хасан Азис да подпише заповедта за нейното назначаване на мястото на Павел Петков, който излиза в пенсия.
Ще припомним, че конкурсът веднъж бе отменен и бе обявена нова процедура на 3 юни. Коджаманова единствена подаде документи за овакантения пост.
24rodopi.com

На снимката: Археолозите Даниела Коджаманова и Николай Овчаров в музея в Кърджали
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/7/14 15:58

    Честито на Коджаманова! Точно човека най-после си дойде на мястото. Успех!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/7/14 20:22

    Честито!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/7/14 12:18

    Голямо важно станало! Ке си го преместим ! Една предизвестена смърт!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/7/14 13:52

    Защо не са допуснати другите кандидати...ало другари...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/7/14 14:50

    Кои кандидати бе другарю, надскочи герберската си мисъл и разбери, че никой друг не е подал документи, как да ти го обясня, че да го разбереш

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.