С нови добри фотографи може да се похвали Кърджали след като в Професионална гимназия по електротехника и електроника приключи първата година от работата на клуб  „На лов с фотоапарат". Той е създаден по проект „УСПЕХ", който е част от програмата „Да направим училището привлекателно за младите хора", осъществявана с финансовата подкрепа на Оперативна   програма „Развитие на човешките ресурси", съфинансиран от  Европейския социален фонд.  В него участват ученици от 8 до 12 клас на училището.
Под ръководството на инж. Никола Николов  участниците усвояват тънкостите на фотографията. Оригиналните теми на фотографиите, които бяха на участниците, предизвикваха тяхната фантазия и нестандартното им мислене.
През годината бяха проведени две представителни изяви – първата на тема „И сам воинът е воин", а втората – „Обичайните заподозряни", които предизвикаха голям интерес сред учениците.
По време на занятията участниците имаха възможност да работят извън училище – „на терен" и да представят своите гледни точки по определени теми и проблеми.
През следващата година клубът ще продължи своята работа поради големия интерес от страна на учениците.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.