Народният представител от БСП Милко Багдасаров лобира за отпускането на средства за ремонт на спортната зала на Кърджали. При посещението на Сергей Станишев в града председателят на областният съвет на БСП Георги Кючюков и Милко Багдасаров организираха посещение на лидерът на ПЕС в покрития плувен басейн и спортната зала.
Министерството на младежта и спорта отпусна 20 милиона лева за спортни обекти в страната. Както първи 24rodopi.com писа, седем от тях са в област Кърджали,като най-големият е покрития плувен басейн в областния град. Ще припомним, че депутатът Мустафа Ахмед обяви, че за ремонт и пускането на басейна в експлоатация спортното министерство е отделило 1 600 000 лв.
Басейнът трябва да започне да работи до края на годината, и в него да се провеждат редовни тренировки на отборите ни по водни спортове.Георги Кючюков, който освен областен председател на БСП е и президент на клубът по водно топка „Арда 2008" показа на Сергей Станишев за какво ще бъдат използвани отпуснатите средства.  „Водното лоби победи волейболното", пошегува се след посещението Милко Багдасаров, президент на волейболния клуб „Арда". Той отдавна настоява за ремонт на спортната зала на Кърджали,където стотици привърженици на „Арда" подкрепят отбора в мачовете му от националното първенство. Проектът вече е готов, но поне за сега не са предвидени средства за неговото реализиране. Въпреки това Милко Багдасаров смята, че в следващите няколко месеца средства ще бъдат осигурени. Надявам се, че областният председател на БСП ще разбере, че волейбола не е по-малко важен от водната топка, коментира Багдасаров.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/4/14 17:58

    От Сергей какво зависи, стига сте заблуждавали хората
    Сергей нито е министър председател нито е министър на финансите
    Стига сте заблуждавали бабичките

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/4/14 18:00

    ne e zle s invalidni kolichki da se porazhodyat po ulicite i darjavnite slujbi na Kurcali.
    tehnite svidetelstva za tehnite znania, umenia i deinosti prilichat po-skoro na svidetelstva za invalidnost.
    kato vijdame razruhata iz Kurcali i drugite sela i gradove v republikata Bulgaria.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/4/14 18:45

    "президент на клубът по водно топка " абе селянин див кой ти е дал на тебе да пишеш, неграмотен турчин

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/4/14 18:52

    VODNO TOPKA... TVA SAMO NQKAV TURCHIN OGRANICHEN MOJE DA GOVORI I PISHE TAKA.. EI TAKIVA PROSTI PARCHETA KATO VAS NQMA NIKADE PO SVETA

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/4/14 19:09

    tova e sigurno pred HEI ? - darjavna zona, strogo zabranena za snimane otvan i otvatre kato mitnica?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/4/14 20:14

    Ne se pravete na interesni Mustafa Ahmed sobsti novinata predi pet mesrca za baseyna Taka ce ne pravete piar na chujd grib

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/4/14 00:32

    tia da ne tarsiat dogana v nebeto?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/4/14 22:40

    Басейна ще го ремонтират и пуснат в експлоатация , а после кой ще го поддържа? Поддържането на такова съоръжение струва 20 000 лв на месец.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.