Печено агнешко, козунак, дребни сладки и по 4 боядисани яйца ще имат за Великден хората, за които се грижат от Домашен социален патронаж в Кърджали. За големия християнски празник те ще получат освен традиционните за празничната трапеза храни, и печено пиле, и колбаси. Храната ще бъде доставена в домовете им в Кърджали.
Седем са дарителите, които направиха така, че да осигурим Великденската трапеза на хората, за които се грижим, каза управителят на патронажа Хайрие Садък изказвайки огромната си благодарност към тях.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/4/14 08:54

    Трябваше да ги посочите дарителите. Искаме да знаем кои са и нека да са успешни и благословени!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/4/14 11:25

    БРАВО !!!!!!!!! Ето, пак бг турци да се погрижат за нашите близки, които нямат възможност да си позволят за празника - яйца,козунак...!?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/4/14 12:04

    Току що получихме т.н. Великденски вкусотии-ребърце с картофи, няколко натрошени курабии, действително и 4 боядисани яйца. Готвачката в този патронаж е пародия на такава, ако готви така и за в къщи, не знам дали съпругът и още я търпи. Обмислям варианта скоро да посетя кабинета на г-жа Садък с обедното им меню и да я помоля да го изяде пред мен.Готви се основно с храни от дарения-леща, някакъв кафяв фасул, но сготвени така,че при престой в хладилника до вечерята е невъзможно да вкараш даже вилица в тях, да не говорим за супата- само пилешка и топчета, която е закашена и с преобладаващо количество спагети в нея , като при прецеждането и/защото в предлаганото състояние е невъзможно да се консумира/ се получават две ястия: безвкусна супена каша и спагети.Пълен отврат!!! Горките възрастни-мога само да ги съжалявам,че трябва да ядат този бъркоч, но имат ли избор!!!А за дарителите-БРАВО НА ТАКИВА ХОРА, но според стара българска традиция при дарения следва дарителя стриктно да следи дали това, което е дал с любов отива по предназначение.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.