Над 500 членове и симпатизанти на БСП посрещнаха с пита и мед лидера на партията Сергей Станишев в Кърджали, съобщиха от пресцентъра на партията. Поздрав към специалния гост направиха децата от фолклорен ансамбъл "Орфейче", както и участничката в "България търси талант", Борислава.
След като подари на сина на отец Петър – Манол, люлеещо се конче, за което 24rodopi.com писа, лидерът на БСП сюрпризира с плюшено мече „златното момиче" Борислава. Тя е състезателка по аеробна гимнастика в Хасково и вече има 24 златни медала.
На срещата с кърджалийските социалисти Станишев заяви, че няма избори, които да нямат значение и последствия. От своя страна домакинът на събитието депутатът от КБ Милко Багдасаров подчерта, че в лицето на президента на ПЕС и при победа на социалистите в Европа страната ни ще има сериозно влияние в определянето на политиките на ЕС.
На срещата с кърджалийските социалисти Станишев заяви, че няма избори, които да нямат значение и последствия. От своя страна домакинът на събитието депутатът от КБ Милко Багдасаров подчерта, че в лицето на президента на ПЕС и при победа на социалистите в Европа страната ни ще има сериозно влияние в определянето на политиките на ЕС.
Лидерът на БСП посети и градския закрит плувен басейн, който не функционира последните 15 години и ще бъде основно ремонтиран със средства от Министерство на младежта и спорта на стойност около 1,5 млн. лв. По думите на депутата от Кърджали Милко Багдасаров целта е да се върнат успехите от миналото в областта на водните спортове.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/4/14 11:33

    Още много много време червения башибозук ще има да ви лъжи с жълти стотинки, мечета и кукли разни.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/4/14 11:33

    След като подари на сина на отец Петър – Манол, люлеещо се конче...УЖАС!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/4/14 11:50

    българия е под комунистическо робство, 500 години турско робство не ви ли стигнаха българи

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/4/14 12:07

    Червени боклуци, участници в възродителния процес, как смеете да стъпите на к/ска земя да агитирате, да говорите, че има етническо напрежение, да лъжете пенсионерите с 5.00лв-подхвърлени лева, децата с измислени плюшени играчки–ВИЖТЕ БЕЗРАБОТИЦАТА В ГРАДА

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/4/14 12:28

    Голям цирк,
    Това е България

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/4/14 12:42

    Касим Дал е нашата партия

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/4/14 12:53

    На вас никой не може да ви угоди защо не си стегните дупетата да работите мързели такива

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/4/14 12:59

    Какви са тези бирени шкембенца бе г-н левичар. Добре се храните. Личи ви. Пари бол. Усмивки от 1001 нощ. К`во стана с otkrivaneto na работни места. Porednata laja. Разбрах, че ще заработи ОЦК. Не е лошо да изпратите вашите деца да работят в ОЦК-Кърджали. Знаете ли колко безплодни мъже имаше...Bог да ги прости...а и колко измряха, а тези които са живи непрекъснато са по болници в пловдив, софия, турция. То така е. На чужд гръб сто тояги са малко. Всичко мръсно и отровно що има го пребутаха в Кърджали. А колко малки деца, изследвани, им намериха олово в кръвта. Това ясно ли ви е. Отворете или направете нещо, което няма да замърсява околната среда-Екологично чисто. А ОЦК го прехвърлете във вашата Столица - Sofia, нека и вашите хора да подишат чист въздух. Нестига, че сме отровени, а отгоре на това и с най-ниски пенсия. ------К`во става с пенсиите ------през пролетта на 2014 гodina Ето едно обещание неизпълнени. Нали щяхте да индиксирате пенсиите по швейцарското правило. Карай да върви. Ние нямаме нужда от лекар. А и лекарите искате да ги задържите в бг, как да стане. ---------А за лихвоточките. Ще ви напомня, явно, че не знаете, за какво иде дума. През 1970 г. сме внесли жилищно-спестовен влог т.е. внесли сме goliama сума за закупуване на жилище. Минали са (2014 - 1970) = 44. 44(цели четиридесет и четири) години вие работите с нашите пари, които са спечеляни с shesten, много труд и пот. Не се интересуваме от партии, но искаме, поне това, което ни се полага да ни бъде върнато. И затова хората са отвратени от политиците. Nashata partia samo nie si ia znaem koia e...######## Na zapad shefovete sa po tolerantni kam horata. Когато започнеш работа при някой работодател те успокояват. Непрекъснато ти казват "не се притеснявай, ще свикнеш, никой не се е родил научен", а тук на втората седмица започват да ти вият като някои вълци, байганьовщина си показва рогата. Алчност за пари. Като искаш много пари др.г-н управител иди на запад, там дават...,но не тормози хората, които не си ги хранил и отглеждал. Всичко е психясало за пари. Има и изключение, но повечето работодатели са нагли, лъжат и още много неща мога да изпиша, но слагам ТОЧКА!!!! Бог да пази и помага на младите. Те са бъдещето на света. Бъдете живи и здрави млади хора. Изход има и той е - на запад...Мои близки ще пътуват...Пожелавам им безаварийно пътуване с колите си. Амин !!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/4/14 13:07

    12:53І Кой, кой каза, че сме мързеливи. Мързеливи сте явно вие горе на снимката двамката. А за обида трябва да ви наложат административно наказание - глоба хахахаха Когато вие отидете да работите в оцк, тогава и ние ще отидем. Ако не със здраве. Ръчинкине ни са здрави и работим яко на запад. Не заслужавате да си ги харчим и в бг, но ви съжеляваме. Ставаме за всичко. Ама нямаме братчеди това е проблемът ни, но карай да върви свят голям. Да сме живи и здрави ние сиганите. По цял ден върволици от моите братчеди. Те моите сестри и братя са бъдещето на бг-адвокати, прокурори, учители, следователи, зъболекари, лекари... хахахахаха 1:1!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/4/14 14:29

    ЛЪЖЦИ !!!!!! ЧЕРВЕНИТЕ ИЗМАМНИЦИ СЕ ПОДИГРАВАТ С БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/4/14 17:05

    Защо използвате децата в мръсните ви политически игри бе, комуняги?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/4/14 22:24

    Браво на талантливото дете!Успех,стискаме палци за финала!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/4/14 19:32

    ne izpolzvaite decata za politika -cherveni bokluci !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.